Hemsida : Filtillägg : .msf Fil

.msf Fil

Filtyp 1Mail Summary File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Binary

Vad är MSF file?

Index för e-postmeddelanden som är lagrade i olika e-postprograms brevlådor; innehåller brevhuvud och sammanfattningar men inte fullständiga meddelanden.

Program som öppnas MSF filer
Windows
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Netscape Mail
Linux
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Netscape Mail
Macintosh
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Netscape Mail

Filtyp 2Miranda IM Skin File

Utvecklare Miranda IM
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.MSF alternativnummer 2

Anpassad hud för snabbmeddelandeprogrammet Miranda IM; används för att anpassa gränssnittet för programmet kan användas tillsammans med tillägget Modern Contact List för att ändra utseendet på kontaktlistan.

Mer information

MSF-filer lagras vanligtvis i mappen \ Program Files \ Miranda IM \ skins.

Program som öppnas MSF filer
Windows
Miranda IM

Filtyp 3Blue Card Manager Merit Badge Mastersheet File

Utvecklare Scout Management Software
Kategori Data filer
Format N/A

.MSF alternativnummer 3

Fil skapad av Blue Card Manager, ett program som används för att hantera medlemskapsinformation från Boy Scouts; innehåller data av spejkar i merit badge klasser; hjälper badge rådgivare spåra information om medlemmar.

Mer information

OBS! Blue Card Manager har blivit avbruten.

Program som öppnas MSF filer

Om MSF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil msf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Blue Card Manager Merit Badge Mastersheet File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, författare! Jag läste mer om vad .msf-filer är till för i din artikel. Den var lite kort men du hjälpte mig att förstå vad deras syfte är. Jag gillar det, vissa webbplatser tar mycket tid på sig för att förklara men de har ingen tydlig förklaring. Jag var inte medveten om att MSF-filer inte innehåller fullständiga meddelanden, utan snarare e-posthuvuden och sammanfattningar. Det är häftigt hur vissa e.mailprograms brevlådor fungerar. Jag ska prova båda Mozillas program som är listade nedan. Vilket är bäst? Kanske kan en bild på hur de båda ser ut hjälpa användarna att bestämma vilket program de ska installera. På det hela taget tycker jag att du gjorde ett bra jobb med att förklara det för mig. Det är bra att det fungerar i Windows och Apple. Bra artikel!