Hemsida : Filtillägg : .mxt Fil

.mxt Fil

Filtyp ArcGIS Map Template

Utvecklare ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.MXT alternativnummer

Geografisk kartmall skapad av ArcMap, en GIS-mappningsprogram som ingår i ESRI ArcGIS Desktop; lagrar basegenskaperna för en karta samt layoutpositionerna och synligheten för verktygsfältet i applikationen; gör det möjligt för användare att skapa flera kartor från samma utgångspunkt.

Mer information

ArcMap använder en fil med namnet Normal.mxt som standardmall för varje ny karta som skapats i programvaran. Filen finns i \ Documents and Settings \ [user] \ Application Data \ ESRI \ Templates \ och kan ändras för att skapa en anpassad standardmall.

Om ingen användarspecifik Normal.mxt finns i användarens mall katalog, söker ArcMap sedan efter filen i ArcGIS \ Bin \ Templates \ installationskatalogen och kopierar den till användarens mall katalog.

Program som öppnas MXT filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om MXT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mxt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ArcGIS Map Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.