Hemsida : Filtillägg : .nbf Fil

.nbf Fil

Filtyp 1Backup Now Archive

Utvecklare NTI
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är NBF file?

Arkiv med filer säkerhetskopierat med NTI Backup Now; innehåller kopior av mappar och filer som kan återställas om originalfilerna är skadade eller raderade; typiskt namnet "backup_001.nbf", "backup_002.nbf", etc.

Mer information

För att återställa filer med säkerhetskopiering Nu, använd alternativet "Återställ" i panelen Visa.

Program som öppnas NBF filer

Filtyp 2Nokia Backup File

Utvecklare Nokia
Kategori Backup filer
Format N/A

.NBF alternativnummer 2

Säkerhetskopiering av telefondata skapad med Nokia PC Suite; innehåller adressboken, användarinställningar och annan data som lagras i mobiltelefonen; kan användas för att återställa data eller kopiera information till en ny telefon.

Mer information

OBS! Nyare versioner av Nokia PC Suite spara säkerhetskopior med .NBU -tillägget.

Program som öppnas NBF filer

Om NBF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil nbf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Nokia Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Din artikel om .nbf-filtillägget gav mig mycket lugn. Jag trodde att jag hade laddat ner ett virus och att min dator skulle förlora alla sina filer. Några familjemedlemmar gav mig retroprylar, bland annat en Nokia-telefon. Jag ville se vad den lagrade och om det fanns några backup-filer. Lyckligtvis har NBF-filer det syftet. De lagrar adressboken, användarinställningar och annan information. Tar de upp mycket utrymme? Jag vill hitta något intressant i den här gamla telefonen. Att se hur gammal teknik fungerar är alltid häpnadsväckande. Det visar hur mycket vi har upptäckt. Jag vet nu att jag måste ladda ner Nokia PC Suite. Jag hoppas bara att den fortfarande fungerar efter många år. Tack igen!