Hemsida : Filtillägg : .nml Fil

.nml Fil

Filtyp 1Traktor Collection File

Utvecklare Native Instruments
Kategori Audio Files
Format XML

Vad är NML file?

Fil som används av Traktor, en DJ-mixapplikation som används för att skapa ljudblandningar; sparar användarens spellista i ett XML-format innehåller listan över artister, utgåvor, etiketter, genrer, spår, prover och remix-uppsättningar; innehåller inte någon faktisk ljudprofil, men innehåller istället referenser till dem.

Mer information

NML-filer är till hjälp för att växla mellan olika spellistor när du skapar olika blandningar.

Program som öppnas NML filer

Filtyp 2NSMB Editor Exported Level File

Utvecklare NSMBe
Kategori Spelfiler
Format Binary

.NML alternativnummer 2

Spelfil skapad av NSMBe (New Super Mario Bros. Editor), ett program som används för att skapa egna nivåer för Nintendo DS-spelet Nya Super Mario Bros .; sparar en exporterad nivå som skapats av användaren och kan innehålla block, mynt, Koopas, objekt och andra objekt.

Mer information

NML-filer används för att exportera individuella nivåer inom en New Super Mario Bros.-värld. Dessa nivåer kan delas med andra och sedan appliceras som en korrigeringsfil till en befintlig .NDS ROM i NSMB-spelet med knappen Exportpatch på fliken "Tools / Options" i NSMBe.

För att importera NML-filer och tillämpa dem på en spelpatch, måste du först ha NDS ROM-filen för NSMB-spelet. När du har öppnat NDS-filen i NSMBe kan du sedan importera och exportera nivåer från fliken "Nivålista".

OBS: NSMBe kallas även NSMBe5.

Program som öppnas NML filer
Windows
NSMBe

Om NML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil nml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen NSMB Editor Exported Level File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.