Huvud : Filtillägg : .nut Fil

.nut Fil

Filtyp1NUT Video File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Vad är NUT file?

Videofil sparad i NUT Open Container Format, ett containerformat som liknar .AVI , .ASF och .MKV ; stöder flera olika ljud- och videokodiker samt textinformation.

Mer information

NUT-formatet utvecklades av MPlayer, FFmpeg och Libav-lagen. Det har dock inte vunnit stor popularitet och är därför ett ovanligt videoformat.

Program som öppnas NUT filer
Windows
MPlayer
FFmpeg
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
Linux
MPlayer
FFmpeg
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
FFmpeg
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
iOS
iFunia VideoConvert for iPad

Filtyp2Squirrel Script

Utvecklare Alberto Demichelis
Kategori Spelfiler
Format Text

.NUT alternativnummer 2

En NUT-fil är en textfil som innehåller ekorre-kod som skrivs i ekorreprogrammeringsspråket. Det är ett skript som används som ett plugin för att utöka funktionaliteten för ett program och för skripthändelser i videospel.

Mer information

Ekorre är ett objektorienterat programmeringsspråk som liknar Lua, C ++ och JavaScript. Den är utformad för att vara lätt, anpassad till programmets minne, storlek och realtid, framför allt videospel, som Left 4 Dead 2, Simutrans, Shadow Warrior, SuperTux och Portal 2.

Eftersom det finns en annan filtyp med ".nut" -tillägget kan du titta på filstorleken för en indikation på vilken typ av NUT-fil du har. NUT-filer som innehåller ett ekorre-skript når sällan 1 MB medan NUT-videofiler är större än 1 MB.

Program som öppnas NUT filer
Linux
Squirrel

Om NUT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för nut och hur man öppnar den.

Filtypen Squirrel Script, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.