Hemsida : Filtillägg : .mkv Fil

.mkv Fil

Filtyp Matroska Video File

Utvecklare Matroska
Kategori Video Files
Format Binary

.MKV alternativnummer

En MKV-fil är ett videobehållarformat som liknar .AVI , .ASF och .MOV format. Den stöder flera typer av ljud- och video-codecs och kan innehålla textning av .SRT , .SSA , eller .USF (Universal Subtitle Format). MKV-filer stöder också VobSub-undertexter från DVD-skivor.

Mer information

Matroska-videofilmen har blivit populär i anime-fan-subbing-communityen (där användarna skapar undertexter) eftersom den stöder flera ljud- och undertextspår i samma fil. DivX Player stöder MKV-filer på både Mac och Windows-system. MKV-filer kan också spelas på Palm, Symbian och Pocket PC mobila enheter med CorePlayer Mobile-programvaran.

Program som öppnas MKV filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDirector
Nero
Gretech GOM Player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
Media Player Classic
ShedWorx Smart Converter
Xilisoft Video Converter Ultimate
KMPlayer
Avid Xpress
Audials One
Pinnacle Studio
Linux
MPlayer
Android
J2 Interactive MX Player for Android
BIT LABS Simple MP4 Video Player
Videolabs VLC for Android
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Nullsoft Winamp
Roxio Popcorn
Roxio Toast
DivX 7 for Mac
Xilisoft Video Converter Ultimate
Avid Xpress
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Wondershare Filmora
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
olimsoft OPlayer

Om MKV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mkv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Matroska Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. En del av den information du delade om .mkv-filtillägget hjälpte mig mycket. Min forskning om videofiler är ganska omfattande. Det finns hundratals av dem där ute. Även om detta är ett av de viktigaste videoformaten hade jag ingen aning om hur de utvecklades eller utformades. Min kunskap om videoprogram var inte heller så stor, så att ha mer information om spelare är vederbörligen uppskattat. Det viktigaste programmet jag använde var VLC eftersom det också stöder några av de codecs du får nämna. Det är galet att se att de snart fyller 20 år. Har det gjorts några förbättringar sedan dess? Jag är säker på att svaret är ja, men att lära mig dem skulle hjälpa mig oerhört mycket. Tack igen!