Hemsida : Filtillägg : .ocx Fil

.ocx Fil

Filtyp ActiveX Control

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

.OCX alternativnummer

En OCX-fil är en objektfil skapad av olika program för programutveckling, till exempel Microsoft Visual Studio, och används inom ActiveX-formulär. Den innehåller kontrollbeteenden som vanligtvis utlöses av användar- eller programhändelser och kan användas för funktioner som fönstret resizing och rörelsehantering. OCX-filer skrivs vanligtvis i programmeringsspråk, till exempel Visual Basic eller C ++.

Mer information

OCX-filer var ursprungligen kallade Objektslänkning och inbäddning (OLE) anpassade kontroller, men nu kallas ActiveX-kontroller, vilket är komponentobjektet som används i Microsofts ActiveX-tekniker.

Allmänning OCX filnamn

mscomctl.ocx - Namn på en OCX-fil som innehåller en uppdatering av gemensamma kontroller för Microsoft Visual Basic 6.0.

comctl32.ocx - Namn på en OCX-fil som innehåller en uppdatering av vanliga kontroller för Microsoft Visual Basic 6.0.

Program som öppnas OCX filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Om OCX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ocx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ActiveX Control, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Jag har läst igenom din förklaring om .ocx-filerna. Det är ett märkligt tillägg och innan jag gör några ändringar i dem ville jag vara säker på vad jag arbetar med. Det är bra att ha alla alternativ. Ett enda filformat som kan skapa användargränssnittsformulär eller onlinespel är dope. Det skulle vara häftigt att se några exempel på dessa för att se vilka möjligheter de har. Med detta sagt, tack för avsnittet "mer information". Att få veta att de inte längre används allmänt är en sak att lära sig. Vad är det bästa och senaste alternativet till dem? Jag hoppas att Apple-enheterna utvecklar ett eget program som fungerar med dem. Programmet Visual Studio är fantastiskt. Tack för stödet!