Hemsida : Filtillägg : .officeui Fil

.officeui Fil

Filtyp Microsoft Office UI Customization File

Utvecklare Microsoft
Kategori Inställningsfiler
Format XML

.OFFICEUI alternativnummer

Anpassningsfil som används av Microsoft Office, en dokumentproduktionspaket; innehåller XML-kod som anpassar band i Microsoft Office; innehåller kod som definierar anpassade flikar, kommandon, grupper etc. som utgör Microsoft Office-användargränssnittet.

Mer information

När du ändrar bandet i Microsoft Word kommer det inte att ändra band i andra program i Microsoft Office Suite. Du måste ändra användargränssnittet i varje enskilt program för att göra ändringar. OFFICEUI-filer namnges enligt det program de byts ut, t.ex. Microsoft Word OFFICEUI-filen heter Word.officeui.

För att göra ändringar i bandet, välj Arkiv → Alternativ → Anpassa bandet och gör dina ändringar Du kan också ändra XML-koden direkt i OFFICEUI-filen.

För att dela filen OFFICEUI exporterar du filen, som skapar filen .EXPORTEDUI . Välj Arkiv → Alternativ → Anpassa band, gör dina ändringar, välj Importera / Exportera, välj Exportera alla anpassningar, namnge filen, välj en spara plats och klicka på Spara.

För att importera EXPORTEDUI-filen samma fönster som beskrivet ovan), klicka på knappen Importera / Exportera, välj Importera anpassningsfil, välj filen och klicka på Öppna.

OBS! OFFICEUI-filen introducerades med Microsoft Office 2010 men är kompatibel med senare versioner av Office.

Program som öppnas OFFICEUI filer
Windows
SoftMaker Office
Linux
SoftMaker Office

Om OFFICEUI filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil officeui-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft Office UI Customization File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.