Hemsida : Filtillägg : .ofm Fil

.ofm Fil

Filtyp 1OmniForm Form

Utvecklare Nuance Communications
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är OFM file?

Form sparad i det "intelligenta" OmniForm-formatet, ett proprietärt format som används av OmniForm-skanning och OCR-programvara; kan fyllas i med OmniForm Filler, som ingår i OmniForm-programmet.

Mer information

OFM-formatet stöder digitala signaturer, bilagor, fältvalidering, beräkningar och automatisk formulärfyllning från tidigare inmatade data.

OmniForm har ursprungligen utvecklats av ScanSoft som fusionerades med Nuance Communications 2005 .

Program som öppnas OFM filer
Windows
Nuance Communications OmniForm

Filtyp 2Melco Embroidery File

Utvecklare Melco
Kategori Data filer
Format N/A

.OFM alternativnummer 2

Broderfil sparad i Melcos proprietära broderiformat; innehåller symaskininstruktioner för att sy en grafik på en bit tyg, t.ex. en trasa eller t-shirt.

Mer information

OFM-filer innehåller instruktioner som nålplacering, riktning och rörelse. De liknar .DST filer, men stöder också färginformation. Därför kan de också innehålla färgförändringsinstruktioner.

OBS! OFM-formatet stöds av Zazzs anpassade broderitjänst, så länge designen inte innehåller fler än tio färger.

Program som öppnas OFM filer

Om OFM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ofm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Melco Embroidery File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Artikeln som handlar om .ofm-filtillägget hjälpte mig så mycket. Tack för att du inkluderade ett avsnitt om dess syfte och sedan beskrev vilka program du ska använda. Jag har försökt att hitta mer information om hur programmet Nuance Communications OmniForm fungerade. Det var viktigt att läsa att OFM-filer fungerar med det för skanningsprocessen. Även om det om inte används eller är känt nuförtiden är dess egenskaper otroliga. Eftersom det utvecklades snabbt 2005 kunde det redan stödja digitala signaturer och fältvalidering. Varför är det inte längre så relevant? Jag skulle försöka säga att programvaran inte används tack vare teknikens framsteg. Men en av mina äldre vänner berättade för mig att den var fantastisk på den tiden. Till nästa gång!