Hemsida : Filtillägg : .dst Fil

.dst Fil

Filtyp 1AutoCAD Sheet Set File

Utvecklare Autodesk
Kategori CAD-filer
Format XML

Vad är DST file?

En DST-fil är en ritningsarkfil skapad av AutoCAD, en CAD-design och dokumentationsapplikation. Den innehåller information i XML-format om en organiserad arksamling, som är valda ritlayouter som har extraherats från flera .DWG ritningsfiler. DST-filer används ofta som leveransformat för utarbetade eller färdiga mönster.

Mer information

Arkivsättningsfiler kan skapas med hjälp av AutoCADs verktygssatsverktyg, som kan visas på gränssnittet genom att välja fliken Visa och sedan Palettes panel → Sheet Set Manager.

Arkuppsättningsfiler innehåller inte de faktiska ritlayouterna. Istället innehåller de information som pekar på placeringen av de layouter som lagras i DWG-ritningsfilerna. När en DST-fil är öppen i AutoCAD visas informationen i fliken "Arklista" i SSM med varje arknamn som fungerar som en genväg som du kan klicka för att se layouten på DWG-ritningsfilen.

Program som öppnas DST filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat

Filtyp 2DeSmuME Save State

Utvecklare DeSmuME
Kategori Spelfiler
Format N/A

.DST alternativnummer 2

Spara staten skapad och använd av DeSmuME, en Nintendo DS (NDS) emulator; lagrar ett sparat tillstånd för den aktuella spelutvecklingen för ett NDS-spel som spelas med DeSmuME.

Mer information

OBS! För att skapa DST-spara stat, välj Arkiv → Spara stat fil.

Program som öppnas DST filer
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Filtyp 3Tajima Embroidery Format

Utvecklare Tajima
Kategori CAD-filer
Format N/A

.DST alternativnummer 3

Tajima CAM (datorstödd tillverkning) fil som används av broderier och programvara; butiksinstruktioner för syning av broderi med en symaskin; innehåller koder som berättar för att maskinen ska stoppa, hoppa och trimma, som styr symålen.

Mer information

Tajima broderi formatet stöds allmänt av broderi programvara och maskiner.

Program som öppnas DST filer

Om DST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dst-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Tajima Embroidery Format, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag har använt AutoCAD under en längre tid och har aldrig stött på en .dst-fil förrän idag. Tack för att du rapporterar om dem! Jag antar att de är det mest använda formatet när man exporterar och visar färdiga resultat för kunder. Din förklaring om hur man skapar dem och öppnar dem var verkligen komplett eftersom jag kunde göra detta utan några problem. Jag har också läst om att de används av broderiindustrin för att skapa mönster. Detta verkar verkligen användbart för massproduktion eller anpassade behov. Slutligen blev jag förvånad över att detta tillägg används av emulatorer som DeSmuMe för att spara tillståndet för spel som spelas i emulatorn. Man lär sig verkligen något nytt varje dag! Tack för alla bra förklaringar och stöd.