Hemsida : Filtillägg : .olk15msgattach Fil

.olk15msgattach Fil

Filtyp Outlook 2016 Email Message Attachment File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format N/A

.OLK15MSGATTACH alternativnummer

En OLK15MSGATTACH-fil är en datafil som skapats av Microsoft Outlook 2016, ett e-post- och kalenderprogram. Den innehåller information om bilagor till e-postmeddelanden som skickas och tas emot av en användare i Outlook. OLK15MSGATTACH-filer liknar .OLK14MSGATTACH filer, som skapas av Outlook 2011.

Mer information

När du visar ett e-postmeddelande i 2016-versionen av Outlook för macOS laddas data i filen OLK15MSGATTACH. Filen låter programvaran fungera mer effektivt genom att bara ladda informationen när användaren behöver det.

OLK15MSGATTACH-filer lagras i följande katalog: [Användare] / Dokument / Microsoft Användardata / Kontor 2011 Identiteter / Huvudidentitets- / Dataposter / Meddelandebilagor /

Program som öppnas OLK15MSGATTACH filer

Om OLK15MSGATTACH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil olk15msgattach-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook 2016 Email Message Attachment File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.