Hemsida : Filtillägg : .onepkg Fil

.onepkg Fil

Filtyp Microsoft OneNote Package File

Utvecklare Microsoft
Kategori Backup filer
Format N/A

.ONEPKG alternativnummer

Paketfil skapad av OneNote, ett program som tillåter användare att skapa och hantera information om digitala anteckningar; innehåller flera OneNote-filer som är förpackade i ett enda arkiv brukade publicera anteckningar till andra användare och säkerhetskopiera OneNote-filer.

Mer information

ONEPKG-filer kan importeras eller "packas upp" till en lokal mapp genom att dubbelklicka på filen och välja destinationsmappen i OneNote.

Program som öppnas ONEPKG filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft OneNote 2016
Linux
SoftMaker Office

Om ONEPKG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil onepkg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft OneNote Package File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har redan försökt använda detta filformat .onepkg. OneNote är verkligen ett bra verktyg när det gäller att publicera anteckningar. Jag har letat efter den här typen av fil eftersom mitt arbetsområde kräver att jag skapar anteckningar och organiserar dem samtidigt. Jag är en Windows-användare och det har varit perfekt ända sedan jag använde det! När jag är på språng kan jag också komma åt mina anteckningar med min Android-telefon och ändå hålla mig uppdaterad. Jag rekommenderade det faktiskt till min syster förra veckan och hon älskar det redan eftersom att filformatet är användarvänligt och ger en enkel åtkomst. Hon använder Mac och säger att det fungerar ganska bra för henne. Jag kommer också att rekommendera din artikel till mina kollegor på jobbet. Jag ser fram emot fler uppdateringar med detta OneNote!