Hemsida : Filtillägg : .oo3template Fil

.oo3template Fil

Filtyp OmniOutliner Template

Utvecklare The Omni Group
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.OO3TEMPLATE alternativnummer

Mall skapad av OmniOutliner, en OS X-applikation som används för att skapa, samla och organisera information innehåller information som läggs till av användaren som är organiserad som text, kolumner, smarta kryssrutor, popuplistor och kalkylblad.

Mer information

OmniOutliner mallar gör att du kan spara stilar, teman och information för att replikera samma innehåll och utseende i andra dokument. De kan användas för olika ändamål, till exempel att göra en att göra-lista, skapa en mötesagenda, ta anteckningar, spåra kostnader och skriva skärmbilder och planera händelser.

För att skapa en OO3TEMPLATE väljer du File → Spara som mall .... Om du vill exportera en OO3TEMPLATE-fil väljer du Arkiv → Exportera ... och väljer filformatet OmniOutliner 3 Mall. För att importera en OO3TEMPLATE-fil, välj Arkiv → Öppna ....

OBS: OO3TEMPLATE-filen introducerades i version 3 av OmniOutliner. Det är inte kompatibelt med OmniOutliner 2 eller tidigare.

Program som öppnas OO3TEMPLATE filer

Om OO3TEMPLATE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil oo3template-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OmniOutliner Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.