Hemsida : Filtillägg : .opj Fil

.opj Fil

Filtyp 1Origin Project

Utvecklare OriginLab
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är OPJ file?

En OPJ-fil är ett projekt som skapats av Origin, en dataanalys och en grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Den innehåller allt projektinnehåll, vilket inkluderar data, 2D / 3D-grafer och inställningar.

Mer information

OPJ-filen är öppen i OriginLab Origin 2018

OPJ-filen är den vanligaste filtypen som är associerad med Origin eftersom den används som en behållare för projekt. Du kan öppna OPJ-filer med Origin och du kan också öppna OPJ-filer med Origin Viewer, ett gratis, lättviktigt program som låter dig visa och kopiera information i OPJ-projekt.

För att öppna en OPJ-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filtypen ".opj", navigera till OPJ-filplatsen och klicka på Öppna.

Om du vill spara en OPJ-fil i Ursprung väljer du Arkiv → Spara projekt eller Spara Projekt som ..., namnge filen, välj spara platsen och klicka på Spara.

OBS: Utgåvan av Ursprung 2018 inkluderade ett uppdaterat unicode-format för att spara projekt ( .OPJU ), vilka funktioner prestanda fördelar över det äldre, icke-unicode OPJ-filformatet.

Program som öppnas OPJ filer

Filtyp 2OrCAD Project File

Utvecklare Cadence Design Systems
Kategori CAD-filer
Format Text

.OPJ alternativnummer 2

CAD-projektfil skapad av OrCAD, ett program som används för att utforma elektriska kretsar, kända som PCB (kretskort); sparar referenser till filer som ingår i projektet samt projektinställningar; brukar referera åtminstone en .DSN designfil; används för att lagra PCB-designinformation tillsammans.

Mer information

OPJ-filer sparas i ett vanligt textformat, men bör bara ändras med hjälp av OrCAD användargränssnittet istället för en textredigerare.

Program som öppnas OPJ filer

Om OPJ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil opj-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OrCAD Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag hade ingen aning om att det fanns två program som hette Origin. Jag kände till lanseringen av Battlefield-spel men inte till den för forskare och ingenjörer. Jag läste allt som finns att veta om .opj-filer i din artikel. Jag har nyligen bytt från universitet och i min klass hade föreläsningen en av dessa filer bifogad. Jag hade ingen aning om vad den hade eller med vilket program jag skulle öppna den. Även om det efter att ha öppnat den inte fanns några 3D-grafer kan jag se potentialen i formatet. Vad är det fullständiga priset för OriginLab Origin-programmet när den kostnadsfria provperioden är över? Att få veta att tittaren bara låter oss se innehållet och kopiera det är inte så bra eftersom vi måste arbeta med det. Vilka är några av fördelarna med att använda OPJU-filer jämfört med det gamla OPJ-formatet? Tack!