Hemsida : Filtillägg : .otf Fil

.otf Fil

Filtyp 1OpenType Font

Utvecklare N/A
Kategori Font Files
Format N/A

Vad är OTF file?

En OTF-fil är en typsnittfil sparad i OpenType-formatet som utvecklats av Adobe och Microsoft. Den kombinerar aspekter av PostScript och TrueType typsnitt. OTF-teckensnitt är fullt skalbar, vilket innebär att tecknen kan ändras utan att förlora kvalitet.

Mer information

Font formatet OpenType stöds av macOS och Windows 2000 och senare. OTF-filer måste lagras i systemfonts katalog för att kunna nås av program.

Program som öppnas OTF filer
Windows
FontForge
Microsoft Windows Font Viewer
Linux
FontForge
Macintosh
FontForge
Apple Font Book

Filtyp 2OpenTuft Tufting Design File

Utvecklare NedGraphics
Kategori Data filer
Format Text

.OTF alternativnummer 2

Allmänt gränssnittsformat för att skapa tuftdesigner som kan bearbetas av tuftingmaskiner; tillåter mönster att vävas in i olika textilprodukter; innehåller information som tråd-up, garn placering och garn tuft längder.

Mer information

OTF-filformatet anges i en Windows .INI filliknande struktur.

OBS: OTF-formatet stöds av NedGraphics tuft-designprogram, men NedGraphics ändrade ".otf "förlängning till" .otu "eftersom det fanns konflikter med OpenType-fontfiler.

Program som öppnas OTF filer
Windows
NedGraphics Tuft software

Filtyp 3OpenDocument Formula Template

Utvecklare Oracle
Kategori Diverse filer
Format Binary

.OTF alternativnummer 3

Mall för att skapa formler som används av OpenOffice-kalkylblad låter celler i kalkylbladet fyllas i automatiskt baserat på formelberäkningar; formaterad med hjälp av OASIS OpenDocument XML-standarden.

Program som öppnas OTF filer
Windows
Apache OpenOffice
Linux
Apache OpenOffice
Macintosh
Apache OpenOffice

Om OTF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenDocument Formula Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Jag läste just klart din förklaring om filer med filändelsen .otf. Jag hade ingen aning om att ett format kan ha mer än en association. Det är galet eftersom bokstavligen allt kan bilda det. Det är dock vederbörligen uppskattat din information om hur dessa fungerar. Att ha ett filformat som kombinerar aspekter av både PostScript- och TrueType-formatet för teckensnitt är en förändring av spelet. Det som fick mig att le ännu mer är att man inte behöver oroa sig för om tecknen förlorar kvalitet när de ändras i storlek. Jag är glad att OTF-filer också stöds av Apple. Det ska bli kul att se vad jag kan göra med dessa! Tack för att du inkluderade detaljerna om huruvida de är gratis eller inte. Till nästa gång, min vän.