Hemsida : Filtillägg : .oth Fil

.oth Fil

Filtyp 1OpenDocument HTML Template

Utvecklare OASIS
Kategori Webfiler
Format Binary

Vad är OTH file?

Mallfil skapad av OpenOffice.org eller annan Office Productivity Application som stöder OpenDocument-standarden; innehåller ofta mallhuvud och sidfotselement samt stil och formateringsinställningar. används för att utforma HTML-dokument med liknande utseende.

Mer information

OTH-filer formateras med hjälp av den XML-baserade OASIS OpenDocument-standarden.

Program som öppnas OTH filer

Filtyp 2Origin Graph Theme File

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTH alternativnummer 2

En OTH-fil är en temafil skapad av Origin, en dataanalys och en grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Den innehåller standardinställningar eller användardefinierade inställningar som anpassar utseendet på en eller flera diagram, arbetsblad, rapporttabeller eller matrisark. OTH-filer kan ändras efter att ha sparats.

Mer information

Teman används oftast för att spara och tillämpa egenskaper på diagram i Ursprung. De liknar mallfiler eftersom de används för att lagra inställningar som kan tillämpas på andra grafer.

OBS: OTH-filer finns vanligtvis i mappen Teman i C: \ Program Files \ OriginLab \ Origin < version > installationen.

Program som öppnas OTH filer

Om OTH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil oth-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Graph Theme File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.