Hemsida : Filtillägg : .otm Fil

.otm Fil

Filtyp 1Outlook Macro File

Utvecklare Microsoft
Kategori Executable Files
Format Text

Vad är OTM file?

Makro skapad med Microsoft Outlook, en e-postprogram innehåller skriptfunktioner skrivna i Microsofts VBA-språk; används ofta för automatisering av repetitiva uppgifter, till exempel skanning av e-postmeddelanden eller samling av bilagor.

Mer information

Som standard lagrar Windows Vista och Windows 7 versioner av Outlook makron i filen VbaProject.otm. Outlook sparar den här filen i följande användarkatalog: \ Roaming \ Microsoft \ Outlook.

OBS! Du måste aktivera makron i Outlook-säkerhetsinställningarna för att kunna köra dem.

Program som öppnas OTM filer
Windows
Microsoft Outlook
SoftMaker Office
Microsoft Word
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtyp 2Origin Matrix Template

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTM alternativnummer 2

En OTM-fil är en matrismall skapad av Origin, en dataanalys och grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Den innehåller inställningar för en matris, till exempel stil och formatering och antalet rader och kolumner. OTM-filer används för att skapa .OGM matriser.

Mer information

Du kan bara öppna OTM-filer med Origin, som kan användas för att skapa, öppna och redigera OTM-filer. Programmet är endast tillgängligt för Windows.

För att öppna en OTM-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filtypen "Origin Template .otm", navigera till OTM-filens plats och Klicka på Öppna.

OBS! Utgåvan av Ursprung 2018 innehåller ett uppdaterat unicode-format för att spara arbetsboksmallar ( .OTMU ), som har prestandafördelar jämfört med det äldre OTM-filformatet som inte är unicode.

Program som öppnas OTM filer

Om OTM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Matrix Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Min professor bad oss att göra lite forskning om OriginLab-programvaran innan vi använde den. Ditt inlägg om .otm-filer var perfekt för att lära oss mer om användningsområdena för ändelsen och programvaran. Jag är säker på att det måste vara tröttsamt att skapa matriser. Att ha ett tillägg som .otm är därför till stor nytta för att påskynda denna process! Det är synd att tillägget upphörde när 2018 års version av Origin släpptes. Ändå är jag säker på att de flesta av dess funktioner måste fortsätta till de nyare filerna. I andra nyheter var jag inte redo att lära mig att Outlook också kan generera makron! Detta måste vara användbart för att påskynda repetitiva uppgifter. Bra artikel och inlägg om båda användningsområdena!