Hemsida : Filtillägg : .otmu Fil

.otmu Fil

Filtyp Origin Unicode Matrix Template

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTMU alternativnummer

En OTMU-fil är en matrismall skapad av Origin 2018 och senare, en dataanalys och grafisk applikation som används av forskare och ingenjörer inom olika områden. Den innehåller matrisinställningar, som används för att skapa .OGMU grafer. OTMU-filer lagrar ett eller flera ark, antalet rader och kolumner för varje ark, matematiska funktioner och format och stil.

Mer information

OTMU-filer ersatte .OTM -filer som användes för att spara matrismallar i Origin före utgåvan av Ursprung 2018. OTMU-filer sparas i ett unicode-format som har prestandafördelar jämfört med det äldre OTM-filformatet.

Du kan bara öppna OTMU-filer med Origin, som kan användas för att skapa, öppna och redigera OTMU-filer. Programmet är endast tillgängligt för Windows.

För att öppna en OTMU-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filtypen "Origin Template .otmu", navigera till OTMU-filens plats och klicka på Öppna.

Program som öppnas OTMU filer

Om OTMU filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otmu-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Unicode Matrix Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.