Hemsida : Filtillägg : .ott Fil

.ott Fil

Filtyp OpenDocument Document Template

Utvecklare OASIS
Kategori Textfiler
Format Binary

.OTT alternativnummer

En OTT-fil är en dokumentmall som sparas i OASIS 'OpenDocument-standardformat och skapas av ordbehandlare som ingår i OpenOffice- och LibreOffice-sviterna. Den innehåller sidlayout och standardstilar för ett textdokument. OTT-filer används för att skapa .ODT dokument som har samma utseende och formatering.

Mer information

OTT-fil öppnad i Apache OpenOffice Writer 4.1.3

OTT-mallar används för att spara dokument som används flera gånger men med mindre ändringar appliceras på dem för varje användning. Några exempel på dessa typer av dokument inkluderar företags brevpapper, noteringsmallar, nyhetsbrev, omslagsbokstäver, affärsplaner eller mallar för andra officiella dokumenttyper.

I Writer, som är ordbehandlaren ingår i Apache OpenOffice-paketet, kan du skapa egna mallar med anpassad sidlayout, typsnitt och stilar. Du kan också hämta mallar från OpenOffice-webbplatsen genom att välja Arkiv → Ny → Mallar och dokument och sedan klicka på "Hämta fler mallar online ...".

Program som öppnas OTT filer
Windows
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Om OTT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ott-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenDocument Document Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Tack för förklaringen av .ott filändelsen. Jag trodde att sökandet efter allmän information skulle ta längre tid. Din webbplats är superkomplett. En sak som fångade direkt min uppmärksamhet är hur lätt den är att förstå. Jag hade ingen aning om att OTT-filer innehåller sidlayout och standardstilar för textdokument. Att läsa att de används för att skapa andra format är verkligen intressant. Innan jag läste ditt inlägg hade jag aldrig hört talas om Apache Open Office. Jag ska prova och se hur det står sig i jämförelse med Microsofts Office. En annan häftig funktion är att kunna ladda ner mallar online. Vad har programmet Planamesa NeoOffice att erbjuda? Jag är nyfiken eftersom det är det enda betalda programmet på listan. Tack!