Hemsida : Filtillägg : .otw Fil

.otw Fil

Filtyp Origin Workbook Template

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTW alternativnummer

En OTW-fil är en arbetsboksmall skapad av Origin, en dataanalys och en grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Den innehåller layoutinställningarna för en eller flera arbetsblad, som inkluderar antalet rader och kolumner, tema och tilläggsbeteckningar. OTW-filer används för att skapa .OGW arbetsböcker.

Mer information

Du kan bara öppna OTW-filer med Origin, som kan användas för att skapa, öppna och redigera OTW-filer. Programmet är endast tillgängligt för Windows.

För att öppna en OTW-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filstypen "Ursprungsmall .otw", navigera till OTW-filens plats och Klicka på Öppna.

OBS! I utgåvan av Ursprung 2018 ingår ett uppdaterat unicode-format för att spara arbetsboksmallar ( .OTWU ), som har prestandafördelar jämfört med det äldre OTW-formatet, som inte är unicode. >

Program som öppnas OTW filer

Om OTW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Workbook Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.