Hemsida : Filtillägg : .otwu Fil

.otwu Fil

Filtyp Origin Unicode Workbook Template

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTWU alternativnummer

En OTWU-fil är en arbetsboksmall skapad av Origin 2018 och senare, en dataanalys och grafisk applikation som används av forskare och ingenjörer inom olika områden. Den innehåller layoutinställningarna för en eller flera kalkylblad, som inkluderar antalet rader och kolumner, tillagda noteringar och tema. OTWU-filer används för att skapa .OGWU arbetsböcker.

Mer information

OTWU-filer ersatte .OTW -filer, som användes för att spara arbetsboksmallar i Origin före 2018-versionen. OTWU-filer sparas i ett unicode-format som har prestandafördelar jämfört med det gamla OTW-filformatet.

Du kan bara öppna OTWU-filer med Origin, som kan användas för att skapa, öppna och redigera OTWU-filer. Programmet är endast tillgängligt för Windows.

För att öppna en OTWU-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filtypen "Origin Template .otwu", navigera till OTWU-filens plats och klicka på Öppna.

Program som öppnas OTWU filer

Om OTWU filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otwu-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Unicode Workbook Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.