Hemsida : Filtillägg : .p Fil

.p Fil

Filtyp 1Python Pickle File

Utvecklare Python
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

Vad är P file?

En P-fil är en pickle-fil som skapats av pickle, en Python-modul som används för att konvertera Python-objekt till en byte-representation för lagring på disk eller överföring över ett nätverk. Det gör att objekten kan lagras eller överföras bekvämt utan att först behöva konvertera data till ett annat format. P-filer kan "unpickled" och laddas tillbaka till programminnet under körtiden.

Program som öppnas P filer

Filtyp 2Pascal Source Code

Utvecklare Niklaus Wirth
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.P alternativnummer 2

En P-fil är en källkodsfil som skrivs i Pascals programmeringsspråk. Den innehåller Pascal källkod som kan redigeras med ett Pascal utvecklingsprogram eller en grundläggande textredigerare. P-filer kan kompileras till exekverbara program med hjälp av en Pascal-kompilator som Turbo Pascal.

Mer information

Pascal utvecklades ursprungligen i slutet av 1960-talet och publicerades 1970 av Niklaus Wirth. Det är ett processuellt språk som har lett till flera olika varianter som Super Pascal och Pascal Sol. Objekt Pascal är också en förlängning av Pascal som utvecklades 1985 och utformad för objektorienterad programmering hos Apple Computer. P-filer är en av flera filer som används för att lagra Pascal-källkoden, tillsammans med den mer vanliga .PAS -filen.

Program som öppnas P filer
Windows
Free Pascal
Borland Turbo Pascal
Irie Tools Irie Pascal
Linux
Free Pascal
Macintosh
MacroMates TextMate
Bare Bones BBEdit
Free Pascal

Filtyp 3LightWave Plug-in

Utvecklare NewTek
Kategori Pluginfiler
Format Binary

.P alternativnummer 3

Plugin-fil som används av LightWave 3D, en 3D-modellering och återgivningsprogram för animeringar och stillbilder. lagrar data och procedurer som används för att utvidga mjukvarans funktionalitet; används ofta för automatisk generering av egna 3D-objekt och modifiering av befintliga objektegenskaper.

Program som öppnas P filer
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Om P filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil p-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen LightWave Plug-in, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Jag visste inte att en enda bokstav kunde vara ett filtillägg. Jag läste om .p-tillägget i ditt inlägg. Den här webbplatsen har hjälpt mig flera gånger. Jag läste igenom alla tre möjliga associationer. Det var roligt att läsa att två av dem var relaterade till programmeringsspråk. Den sista delen var den jag letade efter. Min professor bad mig installera NewTek LighWave 3D. Jag hoppades på att hitta dess pris efter att provperioden är över, men jag läste andra saker som hjälpte mig också. Tack vare dig vet jag nu att .p-filer kan utöka programvarans funktionalitet. Att ha möjlighet att skapa egna 3D-objekt eller ändra deras egenskaper kommer att hjälpa designers som mig. Tack för artikeln broder!