Hemsida : Filtillägg : .par2 Fil

.par2 Fil

Filtyp Parchive 2 Index File

Utvecklare Parchive
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.PAR2 alternativnummer

Indexfil som innehåller en grupp paritetsvolymer i ett Parchive 2 (PAR2) arkiv; kan användas för att återställa ett filarkiv när en av filerna i arkivet går förlorad.

Mer information

Tillägget .PAR används för filer som skapats med Parchive version 1.

Program som öppnas PAR2 filer
Windows
parchive
QuickPar
Linux
parchive
PyPar2
Macintosh
MacPAR deLuxe
EZ7z

Om PAR2 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil par2-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Parchive 2 Index File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, broder. Förklaringen om .par2-filtillägget var utmärkt. Jag hoppades på att hitta information om både beskrivningen och vilka program man ska använda. Det verkar som om det var min lyckodag eftersom din sida hade båda avsnitten. Det var superlätt att förstå hur PAR2-filer används för att återskapa ett filarkiv när man tappat bort det. Har det gjorts några förbättringar av PAR2-formatet jämfört med det gamla PAR-tillägget eller till och med den första versionen av programmet? Det skulle vara bra att veta dessa fakta eftersom det kanske finns andra alternativ från V1 som inte kom med i denna senare typ. Jag hoppades kunna arbeta med dem på min MacBook Pro, jag antar att jag får hålla mig till QuickPar på min PC. Hej då!