Hemsida : Filtillägg : .paw Fil

.paw Fil

Filtyp 1Pawaa File

Utvecklare Pawaa Software
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är PAW file?

Fil skapad i pawaaFILE-format, ett format som utvecklats av Pawaa Software för säker lagring och överföring av filer, särskilt i företagsmiljöer. inkapslar alla filer med ett krypteringslager och en användarpolicy så att filen skyddas mot oönskad åtkomst; Verkställer även revisionsspår och utgångsdatum så att filen har ytterligare nivåer av distributionskontroll.

Mer information

Pawaa programvaruprodukter som är avsedda för användning med pawaaFILE format integrera med alla företag program, inklusive Microsoft Word, PowerPoint, Adobe Acrobat och andra. I varje applikation kan användare spara ett dokument som en tass fil och sedan säkert överföra det till mottagare via e-post eller ett företagsnätverk

OBS. SecurelyShare inte längre utvecklas och har upphört

.
Program som öppnas PAW filer
Windows
SecurelyShare

Filtyp 2Paw Document

Utvecklare Paw Inc.
Kategori Utvecklarfiler
Format XML

.PAW alternativnummer 2

Dokument skapat och använt av Paw, en fullfjädrad HTTP- och REST-klient för OS X; innehåller definitionen av HTTP API med rubriker, URL-parametrar och miljövärden som konfigurerats av utvecklaren.

Mer information

OBS: Paw-applikationen används för att generera klientkod, inspektera serverns svar och bygga HTTP-förfrågningar.

Program som öppnas PAW filer
Macintosh
Paw

Filtyp 3Personal Ancestry Writer II File

Utvecklare Howard H. Metcalfe
Kategori Data filer
Format N/A

.PAW alternativnummer 3

Datafil skapad av Personal Ancestry Writer II (även känd som PAWriter II) genealogi programvara för Mac; sparar biografisk information om personer och deras förfäder, liksom förhållandet mellan dem kan sökas och ses på en tidslinje.

Mer information

PAWriter II är kompatibel med GEDCOM-formatet. Därför kan du importera .GED filer och exportera PAW-filer till GED-formatet.

Program som öppnas PAW filer

Om PAW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil paw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Personal Ancestry Writer II File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.