Huvud : Filtillägg : .pds Fil

.pds Fil

Filtyp1PowerDirector Script File

Utvecklare CyberLink
Kategori Video Files
Format XML

Vad är PDS file?

Videoprojektfil eller bildspel skapad med PowerDirector, ett digitalt videoredigeringsprogram; lagrar referenser till ljud- och videofiler och innehåller inställningar för menyer, effekter, övergångar och annan information om hemproduktion används för att skapa video-CD-skivor, DVD-skivor, Blu-ray och AVCHD-skivor.

Mer information

OBS! PDS-filer bygger ofta på en mall som medföljer programvaran.

Program som öppnas PDS filer
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
CyberLink Media Suite

Filtyp2Planetary Data System File

Utvecklare NASA
Kategori Data filer
Format Binary

.PDS alternativnummer 2

Vetenskapligt dataformat skapat av NASA (National Aeronautics and Space Administration); används för att lagra planet-, sol- och måndata som samlats in från jord- och rymduppdrag.

Mer information

PDS-filer innehåller ofta etiketter som är skrivna i Objektbeskrivningsspråket (ODL). Dessa etiketter använder nyckelord som beskriver data som finns i filen.

Program som öppnas PDS filer

Filtyp3The Print Shop Project

Utvecklare Broderbund
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.PDS alternativnummer 3

En PDS-fil är ett projekt som skapats av Broderbund The Print Shop, ett program som används för att skapa layout för personliga och affärskort. Den innehåller ett projekt för en tom sida eller skyltlayout som kan innehålla text, rubriker, former, rader, bilder, tabeller och andra designfunktioner.

Mer information

PDS-filer har använts av olika versioner av The Print Shop för att spara projekt genom åren. PDS-filformatet användes dock inte efter Print Shop 10. För att öppna en PDS-fil i Print Shop 10 eller senare, välj Arkiv → Öppna, välj "Alla filer (*. *)" Från rullgardinsmenyn för filtyp, Navigera till PDS-filen och klicka på Öppna. Du kan behöva reformatera några av elementen i utskriftslayouten i PDS-filen.

OBS! PDS-filer som skapats av Print Shop Ensemble I, II eller III kan inte öppnas av andra versioner av The Tryckeri. Dessutom kan PDS-filer som skapats av The Print Shop 5 och 6 öppnas av senare versioner av The Print Shop.

Program som öppnas PDS filer

Om PDS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för pds och hur man öppnar den.

Filtypen The Print Shop Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.