Hemsida : Filtillägg : .pdx Fil

.pdx Fil

Filtyp 1Adobe Acrobat Index File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är PDX file?

Indexfil skapad av Adobe Acrobat, ett dokumentskapare och tittarprogram; innehåller ett index över dokument och kataloger; gör det möjligt att söka över flera .PDF dokument; användbart för företag som använder stora uppsättningar av PDF-dokument, till exempel advokater.

Mer information

PDX-index kan skapas under alternativet Välj avancerat → Dokumentbehandling → Fulltextindex med katalogalternativ i Adobe Acrobat. Andra filer kan läggas till i ett befintligt PDX-index med samma alternativ.

Adobe Acrobat finns i Standard, Pro och Pro Extended versioner.

Program som öppnas PDX filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtyp 2Product Data eXchange File

Utvecklare NEMI
Kategori Data filer
Format XML

.PDX alternativnummer 2

Data data eXchange (PDX) datafil som används för att underlätta leverantörskedjans interaktioner; innehåller en total produktdefinition av en tillverkad produkt; innehåller data såsom materialräkning (BOM), originalproduktkonfiguration, godkänd tillverkarlista (ALM) och produkthistorik.

Mer information

PDX-filer hjälper till att kommunicera teknisk information mellan originalutrustningstillverkare (OEM), leverantörer av elektronikprodukttjänster och komponentleverantörer. De använder ett standardiserat XML-format som specificeras av IPC-2570 Supply Chain Communication-standarden.

Program som öppnas PDX filer
Windows
Active Sensing PDXplorer Editor
Oracle Agile eXpress
Active Sensing PDXplorer Viewer

Om PDX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pdx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Product Data eXchange File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.