Hemsida : Filtillägg : .pgf Fil

.pgf Fil

Filtyp 1Progressive Graphics File

Utvecklare ETH Zurich
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

Vad är PGF file?

En PGF-fil är en bitmappsbild skapad i formatet Progressiv grafikfil (PGF). Den stöder förlustfri och förlustfri komprimering och en mängd olika färgmodeller, inklusive indexerad färg (256 palettstorlek), gråskala, RGB-färg, ARGB-färg, l * a * b-färg och CMYK-färg.

Mer information

PGF-formatet var utformat för att förbättra JPEG-standarden genom att minska kompressionstiden och öka kompressionsförhållandena. Formatet erbjuder progressiv överföring, vilket innebär att bilden kan ses med låg kvalitet innan alla data är helt nedladdade och sedan ökar när mer data tas emot. Formatet innehåller också representation av flera upplösningar, vilket innebär att det inte behöver lagra separata förhandsgranskningsbilder, till exempel miniatyrbilder.

OBS: PGF utvecklades samtidigt som JPEG 2000 och ursprungligen släpptes 2000 . Formatet utvecklades vid Institutet för teoretisk datalogi vid ETH Zürich universitet.

Program som öppnas PGF filer
Windows
NCH PhotoPad Image Editor
Linux
libPGF
Macintosh
Lemkesoft GraphicConverter

Filtyp 2Pokémon Mystery Gift for Black & White File

Utvecklare Pokémon Mystery Gift Editor
Kategori Spelfiler
Format Binary

.PGF alternativnummer 2

Spelfilen som används av Pokémon Black och Pokémon White, den femte generationen Pokémon-spel för Nintendo DS-spelanordningen; lagrar data för en mystery gåva, som kan ges till andra spelare för att låsa upp objekt och händelser i spelet.

Mer information

PGF-filer finns inom Pokémon-sparade spel ( .SAV files) på Nintendo DS-patroner. De kan redigeras och importeras till en SAV-fil med Pokesav eller Pokémon Mystery Gift Editor.

Program som öppnas PGF filer

Om PGF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pgf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Pokémon Mystery Gift for Black & White File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.