Hemsida : Filtillägg : .sav Fil

.sav Fil

Filtyp 1Nintendo DS Save File

Utvecklare Nintendo
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är SAV file?

En SAV-fil är ett sparat spel som används av Nintendo DS-bärbara spelsystememulatorer som DeSmuME och NO $ GBA. Det lagrar tillståndet för den aktuella spelutvecklingen och innehåller spelinformation som teckennamn, erfarenhetspoäng, färdiga nivåer och in-game-resurser.

Mer information

SAV-filer finns ofta med en .NDS Nintendo DS ROM-fil och krävs ibland för att ROM ska kunna köras korrekt. När du överför SAV-filer till ett nytt Nintendo DS-flashkort måste du se till att filformatet är kompatibelt eller det sparade spelet kanske inte laddas.

Program som öppnas SAV filer
Windows
DeSmuME
NO$GBA
Linux
DeSmuME
iDeaS Emulator
Macintosh
DeSmuME

Filtyp 2Saved Game

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

.SAV alternativnummer 2

Generisk förlängning används för sparade filer; vanligtvis används för att spara framsteg i videospel.

Program som öppnas SAV filer
Windows
Open with original program
Windows Frotz
Nestopia
Linux
Nestopia
Macintosh
Nestopia

Filtyp 3SPSS Data File

Utvecklare IBM
Kategori Data filer
Format Binary

.SAV alternativnummer 3

Datafil skapad av SPSS (Statistiskt paket för samhällsvetenskap), en ansökan som används för statistisk analys; sparas i ett proprietärt binärt format och innehåller en dataset samt en ordlista som beskriver datasetet. sparar data med "fall" (rader) och "variabler" (kolumner).

Mer information

SAV-filer används ofta för att lagra dataset som extraheras från databaser och Microsoft Excel-kalkylblad. Men de kan också spara data som har lagts in manuellt av användaren eller data som har genererats av programvaran.

SPSS dataset kan manipuleras på olika sätt med SPSS-motorn, men de är vanligast används för att utföra statistiska analystester som regressionsanalys, variansanalys och faktoranalys. Resultat kan grafas till en mängd olika diagramtyper, inklusive stapeldiagram, linjediagram, scatter-diagram och histogram.

Program som öppnas SAV filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Filtyp 4Fallout 2 Map Archive

Utvecklare Bethesda Softworks
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SAV alternativnummer 4

Arkiv som används av Fallout 2, ett futuristiskt, rollspelande videospel; innehåller en .DB -fil som lagrar kartdata, som beskriver städer och andra platser i spelet.

Mer information

SAV-filer liknar Fallout 2 .MAP files men komprimeras med GZIP-komprimering. Du kan byta namn på "sav" -tillägget till "gz" eller "zip" och komprimera arkivet med program som WinRAR.

Program som öppnas SAV filer
Windows
Bethesda Softworks Fallout 2

Filtyp 5Parallels Desktop Saved State Image File

Utvecklare Parallels
Kategori Backup filer
Format Binary

.SAV alternativnummer 5

Fil sparad av Parallels Desktop, ett program som låter användare köra Windows från Mac-datorer; lagrar tillståndet för Parallels Desktop-virtuell maskin (VM) när den är pausad eller avstängd används för att ladda och spara VM-tillstånd.

Mer information

SAV-filer lagrar maskinens tillstånd och alla program som körs när VM är pausad.

Program som öppnas SAV filer
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Filtyp 6Mass Effect 3 Saved Game

Utvecklare Electronic Arts
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SAV alternativnummer 6

Sparade spel skapat av Mass Effect 3 (ME3), ett galaktiskt actionrollspel; lagrar spelarens profil och inkluderar uppdragsframsteg, spelobjekt och prestationer.

Mer information

ME3 SAV-filer sparas i katalogen C: \ Users \ [user] \ Documents \ BioWare \ Mass Effect 3 \ Save \. En vanlig SAV-fil är Local_Profile.sav.

Program som öppnas SAV filer

Om SAV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sav-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Mass Effect 3 Saved Game, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har börjat använda statistikpaketet IBM SPSS i några av mina kurser och upptäckte att de flesta av mina databaser sparades som .sav-filer. Jag undersökte detta tillägg på nätet och hittade den här posten. Tack för att du berättar om denna användning av tillägget. Jag förstår nu att detta är ett vanligt sätt att spara data som har matats in manuellt eller hämtats från databaser. Jag läste också alla andra användningsområden för tillägget i din artikel och blev förvånad över hur mycket programvara som använder det för att spara spel! Jag undrar om de miljontals Fortnite-spelarna vet att det här tillägget är viktigt för deras spelande! Tack för en så rolig artikel! Detta verkar vara en bra läsning för alla som älskar videospel och vill lära sig hur de fungerar.