Hemsida : Filtillägg : .pla Fil

.pla Fil

Filtyp 1Sansa Playlist File

Utvecklare SanDisk
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är PLA file?

Musikspellista för en bärbar mediaspelare SanDisk Sansa; sparas i PLP-spellistaformat, som listar platser av filer i ett standardtextformat; måste överföras till PLAYLISTS-mappen på Sansa-enheten för att kunna identifieras av spelaren.

Program som öppnas PLA filer

Filtyp 2iriver iQuickList File

Utvecklare iriver
Kategori Diverse filer
Format N/A

.PLA alternativnummer 2

Spellista med låtar som sparats av en iRiver-bärbar musikspelare, till exempel T10 eller iDP-100; sparas i rotmappen liknar en .M3U -fil som används av många programvaru-ljudspelare.

Mer information

Om du vill lägga till en låt i iQuickList väljer du låtet och håller A-B-knappen intryckt. Om du vill ta bort en låt väljer du låtet i spellistan och trycker på A-B.

Program som öppnas PLA filer
Windows
iriver Future Play

Filtyp 3ArchiCAD Project Archive

Utvecklare Graphisoft
Kategori CAD-filer
Format N/A

.PLA alternativnummer 3

Projektarkiv sparat av ArchiCAD, ett 3D-modelleringsprogram som används av arkitekter; kan innehålla flera CAD-mönster ( .PLN files) samt bibliotekets delar som kan refereras av mönster som ingår i arkivet.

Program som öppnas PLA filer
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Om PLA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pla-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ArchiCAD Project Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Jag hade möjlighet att hitta allt om .pla filändelsen och det gav mig kalla kårar. Jag hade ingen aning om att ett filformat kan ha mer än en typ av syfte (om det är vad du kallar det lol). Men när jag läste att de är spellistor för en Sansa-spelare fick jag en tydligare bild av vad jag hade att göra med det. Min chef gav mig den nyligen och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra med den. Din förklaring av överföringen till mappen PLAYLISTS hjälpte mig. Jag fick nästan panik för att Sansa inte skulle känna igen den. Kanske skulle det hjälpa andra användare (inte mitt fall) att lägga till lite information om några av textredigerarna. Men tack än en gång, det hjälpte mig att få lite klarhet.