Hemsida : Filtillägg : .pmg Fil

.pmg Fil

Filtyp 1PageMaker Group File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Vad är PMG file?

Fil skapad av PageMaker, ett program som används för att skapa sidlayouter; innehåller en .EPS grafik, som innehåller både en rasterbild med låg upplösning och PostScript-data för högupplösta utskrifter. skapad med funktionen "PS-grupp det", som grupperar objekt tillsammans och ersätter sidgrafik med en genererad PMG-fil.

Mer information

OBS! PageMaker har ersatts av Adobes InDesign-produkt, som stödde PMG-filer via version CS. Men nuvarande versioner av InDesign stöder inte PMG-filformatet.

Program som öppnas PMG filer
Windows
Adobe PageMaker 7
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Filtyp 2Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.PMG alternativnummer 2

Panoramabild skapad av Adobe Photoshop, ett bild- och fotoredigeringsprogram; lagrar en bildkomposition som har slås samman från flera bilder; sparar också bildarrangemanget och användardefinierade sammanslagningsalternativ vanligtvis används för att lagra panoramaer av digitala foton.

Mer information

Genom att sammanfoga och blanda kanterna på flera bilder tillsammans, sätter Adobe Photoshop Photomerge-teknik digitala foton i en enda bild så att de verkar som om de fångades som en enda kamera.

p> För att använda Photomerge, välj Arkiv → Automatisera → Photomerge .... Alternativt kan du öppna Adobe Bridge, välja flera bildfiler och sedan välja Verktyg → Photoshop → Photomerge .... Efter att ha valt det här menyalternativet öppnar Photoshop och ange en dialogruta för att välja sammanslagningsalternativen.

OBS! Medan Photoshop och Photoshop Elements båda stöder PMG-filer kan Photoshop hantera mycket större bilder.

Program som öppnas PMG filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019

Om PMG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pmg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Tack för inlägget om .pmg-filtillägget. Jag tycker att det är intressant att den stöder högupplösta utskrifter. Vanligtvis är de antingen rastergrafik med låg upplösning eller hög, men inte båda. Tack för att du klargjorde att de skapas med funktionen "PS Group it". Har du några handledningar om hur det fungerar? Jag vill förstå mer om den saken. Jag vet att PageMaker ersattes av InDesign men jag var inte medveten om att det inte stöder PMG-filer. Betyder det att det inte finns något program eller någon applikation som kan öppna dem? Det har gått ett tag sedan posten senast uppdaterades så det kanske finns nyare program som släppts. Fungerar InDesign med ett månadsabonnemang? Tack för ert stöd!