Hemsida : Filtillägg : .pnc Fil

.pnc Fil

Filtyp Panasonic Network Camera Image

Utvecklare Panasonic
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.PNC alternativnummer

En PNC-fil är en bild som skapats av Panasonic-nätverkskameror, som vanligtvis används för säkerhetsändamål. Den innehåller en bild som sparas i PNC-formatet, vilket liknar JPEG-formatet. PNC-filer kan bara ses med Panasonic Network Camera SD Viewer.

Mer information

PNC-filer skapas när bilder spelas in av en Panasonic-nätverkskamera och laddas ner till SD-kortet. Du kan konfigurera kamerainställningarna för hur PNC-filer tas in, inklusive bildupplösningen och frekvensen av bilder som tagits.

PNC-bilderna kan överföras till en dator med hjälp av kamerans SD-kort. Du kan ladda ner den fria Panasonic SD Viewer och använda den för att visa PNC-filerna. Du kan också använda programmet för att spara bilden till ett vanligare format, till exempel JPEG, GIF eller PNG.

Program som öppnas PNC filer

Om PNC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pnc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Panasonic Network Camera Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.