Hemsida : Filtillägg : .vrml Fil

.vrml Fil

Filtyp VRML File

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format N/A

.VRML alternativnummer

Tredimensionell värld, scen eller objekt baserat på Virtual Reality Modeling Language (VRML); kan vara en fristående 3D-fil eller kan integreras i en webbsida De flesta VRML-filer låter användaren navigera i 3D-världen med tangentbordet och / eller musen.

Program som öppnas VRML filer
Windows
Adobe Acrobat
BRL-CAD
Trimble SketchUp
MeshLab
FreeCAD
AutoDesSys formZ
Linux
Adobe Acrobat
BRL-CAD
MeshLab
FreeWRL
OpenVRML
VRweb
FreeCAD
Macintosh
Adobe Acrobat
BRL-CAD
Trimble SketchUp
MeshLab
FreeCAD
AutoDesSys formZ

Om VRML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vrml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen VRML File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Som 3D-designer var det här inlägget nytt för mig. Jag visste inte att .vrml-filer gör det möjligt att skapa tredimensionella scenarier som är så stora som världar. Vilka är några av filernas begränsningar? Finns det ett minsta antal objekt som den måste innehålla eller finns det en gräns för det? . Det är bra att programvara som FreeWRL eller OpenVRML gör det möjligt att öppna denna typ av fil. På så sätt kan människor testa miljöer utan att behöva betala för dyr programvara. Det är intressant att de också kan integreras i webbsidor! Detta måste vara användbart för nischer som marknadsförare eller geologer; jag är säker på att det finns många tillämpningar. Tack för att ni lärde mig något nytt! Jag är nyfiken på att få veta mer om dessa filer. Hälsningar