Hemsida : Filtillägg : .pop Fil

.pop Fil

Filtyp 1Team Fortress 2 Population File

Utvecklare Valve
Kategori Spelfiler
Format Text

Vad är POP file?

Spelfilen som används av Team Fortress 2, ett multiplayer första person shooter spel; Används av Mann vs Machine (MvM) spelläge och styr vilka robotklasser som ska hälla samt hur ofta de ska visas.

Mer information

POP-filer kan redigeras med en textredigerare. De redigeras vanligtvis för att anpassa MvM-spelvillkoren.

Program som öppnas POP filer

Filtyp 2Samsung Popcon Character File

Utvecklare Samsung
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.POP alternativnummer 2

Grafisk fil som används av Samsung MP3-spelare som U3, U5 och U6; lagrar en bitmappsbild av en "Popcon", som är en liten animerad karaktär som liknar ett Tamagotchi-husdjur; används för att visa Popcon när du startar MP3-spelaren, spelar musik eller surfar menyer.

Mer information

POP-filer är 24-bitars RvB (Red versus Blue) .BMP grafik som är 40x40 pixlar i dimension. Fyra POP-filer utgör de totala animationsramarna för Popcon. Filerna heter MyPopcon_1.pop, MyPopcon_2.pop, MyPopcon_3.pop och MyPopcon_4.pop. Dessa filer finns i MP3-spelarens \ U5 \ Popcon \ -katalog och kan ersättas med ny grafik genom att ansluta enheten till en dator.

OBS! Grafiken i POP-filer kan ses genom att byta namn på ".pop" förlängning till ".bmp" och sedan öppna filen med någon bildvisare.

Program som öppnas POP filer
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Macintosh
Apple Preview

Om POP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pop-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Samsung Popcon Character File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.