Hemsida : Filtillägg : .pspimage Fil

.pspimage Fil

Filtyp PaintShop Pro Image

Utvecklare Corel
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.PSPIMAGE alternativnummer

En PSPIMAGE-fil är en grafik som sparas av Corel PaintShop Pro, ett program som används för redigering av bilder och digitala foton. Den kan innehålla både raster- och vektorgrafik och stödjer lager, transparens, filter och andra bildeffekter. PSPIMAGE-filer används ofta för lagring av bilder som berörs, liksom för att exportera färdiga bilder till andra rasterbildsfilformat.

Mer information

PSPIMAGE-filen öppnas i Corel PaintShop Pro 2018

För att öppna en PSPIMAGE-fil i PaintShop Pro, välj Arkiv → Öppna ....

Om du vill skapa en PSPIMAGE-fil i PaintShop Pro väljer du Arkiv → Ny ..., gör dina ändringar och väljer Arkiv → Spara eller Spara som .... Du kan även skapa en PSPIMAGE-fil från en av PaintShop Pros många mallar genom att välja Arkiv → Ny från mallar.

PSPIMAGE bildformat introducerades med version 8 av Paint Shop Pro (PSP), föregångaren till PaintShop Photo Pro. PSPIMAGE är fortfarande den ursprungliga filtypen som används av de senaste mjukvaruversionerna.

OBS! Innan PSP 8 använde programvaran endast .PSP -tillägget.

Program som öppnas PSPIMAGE filer
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW
Corel VideoStudio
Corel Painter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Corel Painter

Om PSPIMAGE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pspimage-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PaintShop Pro Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.