Hemsida : Filtillägg : .pst Fil

.pst Fil

Filtyp Outlook Personal Information Store File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.PST alternativnummer

En PST-fil är en datalagringsfil som innehåller personlig information som används av Microsoft Outlook och Exchange. Det kan också innehålla e-postmappar, kontakter, adresser och annan data.

Mer information

PST-filer har en gräns på 2 GB och kommer att få Outlook att sakta ner när filen ligger nära gränsen. Microsoft tillhandahåller ett program som heter Exchange 2000 Tool: PST2GB som kommer att minska filstorleken för en PST-fil. Men verktyget kan trunka filen, vilket innebär att vissa data kommer att gå vilse, så du bör vara säker på att säkerhetskopiera PST-filen först.

Till skillnad från den fullständiga versionen av Outlook använder inte Outlook Express PST-filer. Men Outlook Express kan importera PST-data med hjälp av programmets importfunktion. Mac-användare kan använda PST-importverktyget för Entourage för att importera PST-data till Entourage eller PST till MBOX Converter för att konvertera PST-filer till .MBOX files.

Program som öppnas PST filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange Server
Microsoft Outlook Express
Remo Repair Outlook (PST)
BitDaddys Email Open View Pro
Encryptomatic PSTViewer Pro
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Microsoft PST Import Tool for Entourage
Stellar PST to MBOX Converter for Mac

Om PST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pst-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook Personal Information Store File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.