Hemsida : Filtillägg : .psu Fil

.psu Fil

Filtyp 1EMS PS2 Memory Adapter Save File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är PSU file?

Fil som används av EMS PS2 Memory Adpater, en extern hårddiskenhet från tredje part som används för att spara spel med PlayStation 2-konsoler. lagrar ett sparat spel på minneskortet används som standardformat för uLaunchELF, ett homebrew Windows Explorer-liknande gränssnitt för PS2.

Mer information

PSU-filer kan öppnas av PS2 Save Builder och konverteras till andra PS2-format. Men PS2 Save Builder kan inte skapa PSU-filer. Du kan använda programmet PS2 Save Converter för att skapa PSU-filer. Programmet mymc kan konvertera direkt till andra format.

Program som öppnas PSU filer

Filtyp 2PSU Designer Document

Utvecklare Duncan Amplification
Kategori CAD-filer
Format Binary

.PSU alternativnummer 2

CAD-fil skapad av PSU Designer (PSUD), ett program som används för att utforma nätaggregat för rörförstärkare; sparar designschemat, vilket kan innefatta likriktare, filter och andra komponenter; kan simuleras i programvaran.

Mer information

När det simuleras skapar PSU-diagram grafik som kan analyseras för strömförsörjning.

Program som öppnas PSU filer

Om PSU filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil psu-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PSU Designer Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.