Hemsida : Filtillägg : .psw Fil

.psw Fil

Filtyp 1Windows Password Reset Disk File

Utvecklare Microsoft
Kategori Diverse filer
Format N/A

Vad är PSW file?

Lösenordssäkerhetsfil skapad med Windows guiden Glömt lösenord sparas på en USB-enhet, diskett eller annat medium och kan användas för att återställa ett lösenord för en Windows-användare. använder ofta filnamnet userkey.psw.

Mer information

Lösenordsåterställningsskivan kan användas när Windows-inloggningsskärmen visas. Tryck bara på Enter eller klicka på högerpilen bredvid rutan "Skriv ditt lösenord". Välj sedan "använd din återställningsskiva för lösenord". Sätt sedan in återställningsskivan för lösenord för att återställa användarens lösenord.

Program som öppnas PSW filer

Filtyp 2Password Depot 3-5 File

Utvecklare AceBIT
Kategori Data filer
Format Binary

.PSW alternativnummer 2

Fil skapad av Password Depot versioner 3-5; sparar personliga inloggningar, lösenord, kreditkort och annan känslig information inkorporerar kryptering med ett huvudlösenord så att informationen endast kan ses och ändras med lösenordet.

Mer information

Password Depot 6 introducerade det nya .PSW6 formatet, men kan fortfarande ladda äldre PSW-filer.

Program som öppnas PSW filer

Filtyp 3Pocket Word Document

Utvecklare Microsoft
Kategori Textfiler
Format Binary

.PSW alternativnummer 3

Textdokument skapat av Pocket Word, en bärbar ordbehandlare utvecklad för Windows Mobile Pocket PC-enheter; innehåller dokumenttext, formatering, bilder och annan dokumentdata; kan exporteras till ett standardord .DOC format.

Mer information

Pocket Word utvecklades som en portabel version av Microsoft Word.

Program som öppnas PSW filer
Windows
LibreOffice
SoftMaker Office
Microsoft Word
Linux
LibreOffice
SoftMaker Office
Macintosh
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Microsoft Word for Mac

Om PSW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil psw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Pocket Word Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag hade problem med min Windows-dator förra veckan och IT-killen sa åt mig att återställa mitt lösenord från en backup-fil. Jag var tveksam till att göra detta och bestämde mig därför för att göra lite forskning på nätet. Jag är glad att jag gjorde detta och hittade din artikel. Det är verkligen bra att du förklarade vad filen är till för! Jag var redo att gå in och göra något annat, men efter vad jag läste tror jag att det kanske inte hade varit en bra idé. Hur som helst är jag glad att du talade om denna användning också. De flesta artiklar som jag hittade på nätet fokuserade bara på dess användning av PasswordDepot för att spara nyckelringens information. Jag är säker på att denna information måste vara användbar för människor som glömmer sina lösenord, men det var inte vad jag letade efter. Tack för allt, ni har verkligen räddat min dator.