Hemsida : Filtillägg : .qiz Fil

.qiz Fil

Filtyp Exam Builder Quiz

Utvecklare MacKichan Software
Kategori Diverse filer
Format N/A

.QIZ alternativnummer

En QIZ-fil innehåller en frågesport skapad av Scientific Notebook eller Scientific WorkPlace, som är matematiska och vetenskapliga ordbehandlare. Det lagrade formler och villkor som refereras varje gång QIZ-filen öppnas för att generera olika frågesfrågor för användaren.

Mer information

QIZ-filer genereras från .TEX dokument med hjälp av Exam Builder-verktyget som erbjuds av Scientific Notebook and Scientific WorkPlace. Examensverktyget gör att matematik och vetenskapliga instruktörer kan utforma olika typer av frågesporter som kan tas och graderas online av studenter.

Varje gång en elev öppnar en QIZ-fil i Scientific Notebook eller WorkPlace, ombesörjs frågorna , vilket innebär att varje gång en elev öppnar QIZ-filen för att ta frågesatsen, kommer han att stöta på olika frågor. Detta gör det möjligt för instruktörer att bygga tester som är mer utmanande och dynamiska än ett statiskt test som visar samma frågor och svar varje gång den öppnas.

Program som öppnas QIZ filer

Om QIZ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil qiz-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Exam Builder Quiz, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.