Hemsida : Filtillägg : .rrr Fil

.rrr Fil

Filtyp 1Rhapzodé Resource Repository

Utvecklare altaVENTE
Kategori Inställningsfiler
Format XML

Vad är RRR file?

XML-fil som används av Rhapzodé som hanterar hur en kompilerad PowerPoint-presentation visas. gör det möjligt för författaren att anpassa hur innehållet presenteras för tittare. innehåller direktiv och tips till innehållet, men inte själva presentationsinnehållet.

Program som öppnas RRR filer
Windows
altaVENTE Rhapzodé PowerPoint compiler

Filtyp 2Registry Mechanic Backup File

Utvecklare PC Tools
Kategori Backup filer
Format N/A

.RRR alternativnummer 2

Backup-fil som innehåller poster från Windows-registret; skapad av Registry Mechanic när optimering av registret; används för att återställa borttagna registerposter vid behov.

Mer information

Registrybackups kan återställas genom att klicka på "Återställ säkerhetskopiering" i huvudprogramfönstret. Det kan vara nödvändigt att starta om datorn för att de återställda registerposterna ska laddas korrekt.

OBS! PC-verktygsregistret mekaniker har gått i pension den 4 december 2013. Men tidigare versioner av programvaran är fortfarande tillgängliga för nedladdning .

Program som öppnas RRR filer

Om RRR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil rrr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Registry Mechanic Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.