Hemsida : Filtillägg : .sam Fil

.sam Fil

Filtyp 1LMHOSTS Sample File

Utvecklare Microsoft
Kategori Textfiler
Format Text

Vad är SAM file?

Prov av LMHOSTS-inställningsfilen som används av Microsoft Windows; innehåller mappings av IP-adresser till NetBIOS namn på fjärrservrar en dator kommer att kommunicera med över TCP / IP;

Mer information

Windows laddar automatiskt de första 100 inmatningarna av LMHOSTS markerade med "#PRE" vid start. Detta nummer kan ändras i systemregistret men kan begränsas av datorprestanda.

Både LMHOSTS-filen och provfilen ligger i% windir% på Windows 95, 98 och Millenium Edition. De befinner sig i% windir% system32driversetc. på Windows NT 4.0 till och med 7 och Windows Server 2003, 2008 och 2008 R2.

OBS! LMHOSTS-filen används inte av Windows 8.

Program som öppnas SAM filer

Filtyp 2MOD Edit Sample File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SAM alternativnummer 2

Ljudprovformat som används av MOD Edit ljudredigeringsprogrammet; innehåller signerade 8-bitars rå ljuddata.

Program som öppnas SAM filer
Windows
Adobe Audition
FMJ-Software Awave Studio
SAM RAW/VOC/WAV utility
Macintosh
Adobe Audition
CocoModX

Filtyp 3Samurize Package

Utvecklare Samurize
Kategori Data filer
Format Zip

.SAM alternativnummer 3

Fil som används av Samurize, ett program som används för att anpassa Windows-skrivbordet. liknar en Windows .GADGET fil och sparar bilder, konfigurationsinformation och skript; används för att distribuera Samurize-paket.

Mer information

SAM-filer är .ZIP filer med ".zip" -tillägget bytt namn till ".sam." Du kan installera dem genom att dubbelklicka på dem (förutsatt att Samurize är installerat).

OBS! Samurize stöder bara operativsystem Windows 2000, XP och 2003.

Program som öppnas SAM filer
Windows
Samurize

Filtyp 4Ami Pro Document

Utvecklare Samna
Kategori Textfiler
Format Binary

.SAM alternativnummer 4

Ordbehandlingsdokument som skapats av Samna Ami Pro, en tidig grafisk ordbehandlare för Windows; förvärvades av Lotus 1988 och konverterades senare till Lotus Word Pro.

Program som öppnas SAM filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
IBM Lotus Word Pro
Samna Ami Pro
Linux
SoftMaker Office

Om SAM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sam-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Ami Pro Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. Din förklaring om .sam-filtillägget var en räddare i nöden. Jag hade ingen aning om att ett tillägg kunde ha mer än en möjlig koppling. Det är intressant eftersom det finns otaliga kombinationer för möjliga tillägg. Filtyp 5 var den information jag sökte. Eftersom vi lär oss mer om programmeringsspråket var jag tvungen att ta reda på fler utvecklarfiler. Det bästa med SAM-filer är att de hjälper till att definiera ingångar, utgångar eller vissa beteenden. Som tur var hade din artikel en bild så att läsaren bättre kunde förstå vad du försökte beskriva. SAM-studioprogrammet är ett av de bästa verktygen jag har använt. Programmering har fått ett helt nytt ansikte sedan jag använde detta program. Tack för din hjälp.