Hemsida : Filtillägg : .scs Fil

.scs Fil

Filtyp 1SimCity Societies Saved Game File

Utvecklare Electronic Arts
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är SCS file?

En SCS-fil är en sparad spelfil skapad av SimCity Societies eller SimCity Societies Destinations, två relaterade spel som tillåter spelare att skapa och simulera sina egna städer och samhällen. Den innehåller en stad skapad under gameplay. SCS-filer används för att spara städer och dela spelstatus med vänner.

Mer information

SCS-filer sparas vanligtvis i följande katalog:

Mina dokument \ Simcity Societies \ Användardata \ [spelarnamn] \ Spara spel

OBS! SCS-filer är sparat med två motsvarande .TGA filer, < savename > MiniMapBG.tga och < savename > .tga. TGA-filerna är inte nödvändiga för att ladda ett sparat spel, men ingen förhandsgranskning av mini-kartor är tillgänglig utan dem.

Program som öppnas SCS filer

Filtyp 2Prism3D Game Data File

Utvecklare SCS Software
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SCS alternativnummer 2

Datafil som används av videospel utvecklade med SCS Software Prism3D-teknik, inklusive några Deer Hunter-spel; innehåller speldata, t.ex. 3D-modeller, ljud, skript, uppdrag, kartor och andra tillgångar; används som en behållare för att samla resurser till ett färdigt spel.

Mer information

SCS-filer kan packas upp i sina underliggande filer och mappar med WinRAR. De kan också packas om med WinRAR. Vissa spelare använder detta som ett sätt att ändra spelinnehåll.

OBS! SCS-filer lagras i okomprimerat format och är vanligtvis mycket stora i storlek.

Program som öppnas SCS filer
Windows
RARLAB WinRAR
Linux
SCS Prism3D

Om SCS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil scs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Prism3D Game Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
SimCity! Jag frågade mig aldrig hur spel lagrar viktig information, t.ex. framsteg eller andra typer av data som rör spelupplevelsen. I det här fallet är det verkligen häftigt att utvecklare som EA skapar sina egna format för att tillgodose sina egna behov. Jag undrar om det är den här filen som utbyts när man delar de skapade städerna med andra människor. Eftersom jag inte äger SimCity Societies kunde jag inte öppna en .scs-fil direkt. Många andra spel som använder Prism3D-teknik använder dock också detta format. Med hjälp av WinRAR kunde jag dekomprimera den och få tillgång till dess innehåll. Det var roligt att läsa att spelare använder detta trick för att ändra sina spelfiler!