Hemsida : Filtillägg : .sdtid Fil

.sdtid Fil

Filtyp SecurID Soft Token File

Utvecklare RSA
Kategori Kodade filer
Format N/A

.SDTID alternativnummer

En SDTID-fil är en mjuk tokenfil som används av RSA SecurID Software Token, en applikation som används för att verifiera användarens identitet och hantera deras tillgång till ett nätverk. Den innehåller token-data som innehåller token-profilnamnet, enhetstypen, token-kodens varaktighet, token-kodens sifferlängd, autentiseringstyp, leveransmetod och enhetsspecifik attribut. SDTID-filer krypteras typiskt med 128-bitars (AES) kryptering och distribueras i .ZIP files.

Mer information

Token används för att auktorisera en användare att få tillgång till ett datorsystem eller säkra plats. En mjuk token eller "virtuell token" genereras och skickas till auktoriserade användare för att verifiera att deras enhet kan användas inom ett säkert nätverk eller åtkomst till servern. SDTID används av RSA för att lagra och distribuera tokens till behöriga användare för att tillåta dem att få tillgång till ett nätverk.

Det primära sättet att distribuera SDTID-filerna är via e-post eller nedladdning från en säker sida, vilken kräver att du loggar in. Du måste ladda ner programmet RSA SecurID Software Token för att autentisera din identitet och komma åt det specifika nätverket.

Du kan konvertera SDTID-fil till en komprimerad tokenformat (CTF) -sträng som ska vara Används på mobila enheter, t.ex. Android och iOS-telefoner eller -tabeller. Du kan konvertera SDTID-filen med RSA Software Token Converter.

Allmänning SDTID filnamn

[användarnamn] .sdtid - Den gemensamma namngivningskonventionen för SDTID-filer.

Program som öppnas SDTID filer

Om SDTID filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sdtid-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SecurID Soft Token File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.