Hemsida : Filtillägg : .skp Fil

.skp Fil

Filtyp SketchUp Document

Utvecklare Trimble
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.SKP alternativnummer

En SKP-fil är en tredimensionell modell skapad av SketchUp-programvara, ett lättanvänt 3D-designprogram. Den innehåller en modell som innehåller trådramar, nyanser, kant effekter och texturer. SKP-filer kan också lagra komponenter som kan infogas i ditt dokument.

Mer information

SKP-fil öppnas i SketchUp Viewer

SKP-filen är den huvudsakliga filtypen som används av SketchUp som tillåter konceptuella konstruktioner att skapas, såg och delades snabbt och enkelt. När du skapar ett nytt dokument och sparar det i SketchUp skapas SKP-filen för att lagra dokumentet och dess innehåll. SKP-filer kan också användas för att lagra SketchUp-komponenter, vilka är objekt, till exempel en dörr eller ett fönster, som du kan återanvända för att spara tid. Komponenter kan göras av dig eller en annan användare och kan importeras till ett SKP-dokument som ska infogas i din modell.

SketchUp låter dig också spara ditt dokument för arkiveringsändamål. Om du vill säkerhetskopiera ditt SKP-dokument kan du spara det som en .SKB backup-fil.

SketchUp utvecklades ursprungligen av @Last Software, men köptes av Google 2006. SketchUp 5 var den senaste versionen som släpptes av @Last. Version 6 har utvecklats av Google men ägs nu av Trimble. SketchUp-modeller som skapats med SketchUp kan placeras i Google Earth eller delas med funktionen 3D Warehouse.

Program som öppnas SKP filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Autodesk 3ds Max
Trimble SketchUp
Okino Computer Graphics PolyTrans
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Trimble SketchUp
Trimble SketchUp Viewer
WEB
Trimble 3D Warehouse

Om SKP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil skp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SketchUp Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag råkade nyligen ut för en .skp-fil och tvekade om jag skulle öppna den. Som tur var hittade jag din artikel om detta. Att använda SketchUp-programvaran är verkligen enkelt, som det står i din artikel. Det enda problemet är att det finns hundratals filformat som fungerar med programmet. Jag tycker att det här är den i särklass bästa artikeln jag hittat om det. Jag googlade på andra webbplatser och endast din artikel hjälpte till att visa andra program. Det är ett bra tillägg, kanske borde det finnas ett avsnitt som visar filens fördelar. Hur som helst tack för att du också delade med dig av att de kan lagra komponenter för andra dokument. Jag hade ingen aning om att de var så lätta att dela med sig av. Tack än en gång och fortsätt med det fina arbetet!