Hemsida : Filtillägg : .skb Fil

.skb Fil

Filtyp SketchUp Backup Document

Utvecklare Trimble
Kategori Backup filer
Format N/A

.SKB alternativnummer

En SKB-fil är ett backupdokument som skapats av Windows-versionen av SketchUp, ett gratis 3D-modelleringsprogram. Den innehåller en säkerhetskopia av en .SKP SketchUp 3D-modell. SKB-filer sparas automatiskt med hjälp av programmets automatisk sparningsfunktion om den ursprungliga SKP-filen blir skadad eller raderas av misstag.

Mer information

SKB-filer skapas endast av Windows-versionen av SketchUp och visas som [filnamn] .skp. MacOS-versionen autosparar modeller med ".skp" -tillägget som [filnamn] ~ .skp.

SKB-filer sparas vanligtvis i mappen "Mina dokument" med den ursprungliga SKP-filen. Placeringen kan dock ändras genom att välja Inställningar → Filer → Modeller .... SKB-filer innehåller versionen av modellen som sparades före den aktuella versionen av modellen i SKP-filen.

Om du har problem med att öppna SKB-filen, kan du behöva byta tillägget från ".skb" till ".skp" för att öppna det.

SketchUp används främst för att skapa 3D-modeller relaterade till arkitektur, inredning, film, videospeldesign och maskinteknik. Det är gratis att ladda ner.

Program som öppnas SKB filer
Windows
Trimble SketchUp
Macintosh
Trimble SketchUp

Om SKB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil skb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SketchUp Backup Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Att arbeta med 3D-modeller innebär att arbeta med tusentals olika filer per dag. Jag läste om .skb-filer i din artikel. Jag gillar att SketchUp erbjuder ett backup-dokument. Apples program borde också ha den här funktionen implementerad. Kanske är det anledningen till att Windows alltid har varit bättre på 3D-modellering. Att ha SKB innebär att användarna inte behöver oroa sig om dokumentet raderas av misstag. Det finns alltid denna säkra bakdörr för att rädda våra konstruktioner. Tack för att du delade med dig av genvägen till hur man kommer åt dem via menyn Inställningar. Så det finns absolut inga skillnader mellan SKP- och SKB-filer? Vad skulle vara orsaken till att programmet känner igen en SKP-fil men inte en SKB-fil? Tack, du har verkligen överträffat dig själv.