Hemsida : Filtillägg : .spt Fil

.spt Fil

Filtyp 1ESPL Programming File

Utvecklare Ensign Software
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är SPT file?

Källkod skrivet i ESPL-språket; används för att skapa program med vetenskapliga eller forskningsapplikationer.

Program som öppnas SPT filer

Filtyp 2SpeedTree Tree Data File

Utvecklare Interactive Data Visualization
Kategori CAD-filer
Format N/A

.SPT alternativnummer 2

Innehåller procedurträdet som används av SpeedTreeCAD, ett trädmodelleringsprogram; innehåller information som krävs för att konstruera trädgeometrin, såväl som data för LOD-implementering, vindanimering och kloning.

Mer information

SPT-filer kan också läsas av andra 3D-modelleringsprogram som har installerat SpeedTreeMAX eller SpeedTreeMAYA plugins.

Program som öppnas SPT filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Autodesk Maya
IDV SpeedTreeCAD
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya

Filtyp 3Cypress Semiconductor Script

Utvecklare Cypress Semiconductor
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.SPT alternativnummer 3

Skript skapat av Cypress USB Console, ett program som används för att skapa skript som automatiskt kan hämta fast programvara till USB-kompatibla enheter. innehåller konfigurationsinformation och referenser till binära programvaror, samt instruktioner för att ladda fast programvaran på enheten.

Mer information

Med hjälp av Cypress USB Console kan utvecklare skapa SPT-skript genom att spela in sina handlingar när de klickar igenom användargränssnittet. Det inspelade skriptet kan köras för att automatiskt ladda upp firmware till den USB-kompatibla enheten.

OBS! Cypress USB Console är en komponent i Cypress 'CyConsole-programvaran, som ofta ingår i Cypress Development Kit-applikationer.

Program som öppnas SPT filer
Windows
Cypress Semiconductor CyConsole

Filtyp 4AQW Trainer File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.SPT alternativnummer 4

"Autoer" -fil som används av Hell Quest, ett träningsprogram som används för att automatiskt räkna upp karaktärer i MMORPG-spelet Adventure Quest Worlds (AQW); sparar instruktioner för användarinmatning används för att ladda olika träningsprofiler för olika speluppgifter.

Mer information

Trainerprogram används för att automatiskt generera spelarens inmatning i spel utan att den mänskliga spelaren måste vara närvarande på datorn. Denna teknik används ibland för spel i vilken tid som krävs för att nivåera upp speltecken. Tränare är emellertid vanligtvis avskräckta och strider mot de flesta slutanvändarlicensavtal (EULA). Varken Hell Quest eller SPT-filer stöds av Artix Entertainment, skaparna av Adventure Quest Worlds. ANMÄRKNING: Andra program än Hell Quest kan också öppna SPT-filer, inklusive Cross Hell, en Flash ( .FLA ) ansökan.

Program som öppnas SPT filer
Windows
Hell Quest

Filtyp 5TM File Packer Compressed Archive

Utvecklare TMAgency
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.SPT alternativnummer 5

Komprimerad fil eller grupp av filer som skapats med TM File Packer, ett filkomprimeringsprogram som utvecklats av TMAgency; kan användas för att dela, komprimera och dekomprimera filer.

Mer information

OBS! TMAgency är en sponsor som betalar per nedladdning. TM File Packer är ett adware-program, så att använda programvaran rekommenderas inte.

Program som öppnas SPT filer
Windows
TMAgency TM File Packer

Om SPT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen TM File Packer Compressed Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.