Hemsida : Filtillägg : .spv Fil

.spv Fil

Filtyp SPSS Output Document

Utvecklare IBM
Kategori Data filer
Format Binary

.SPV alternativnummer

Datafil genererad av SPSS statistisk analysprogramvara; innehåller den produktion som genereras av dataanalysfunktioner som körs inom SPSS; kan lagra dataset, rapporter, diagram och andra visualiseringar; kan ses med SPSS versioner 16 och senare.

Mer information

OBS! SPV-filer genereras av SPSS 16 och senare och är inte bakåtkompatibla med tidigare versioner av SPSS. Tidigare versioner av SPSS sparade utdatafiler med en .SPO extension.

Program som öppnas SPV filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Om SPV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SPSS Output Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Tack för att du förklarar mer om .spv filändelsen! Jag börjar en kurs i statistisk analys och undrar hur denna fil fungerar i IBM SPSS. Jag kunde öppna den utan problem i programmet. Jag tycker att det är riktigt mångsidigt för att göra olika typer av funktioner. Jag önskar bara att dessa filer fungerade tillsammans med äldre versioner av programmet. Jag undrar varför utvecklarna bestämde sig för att ändra dem efter SPSS 16-versionen. Finns det något sätt att konvertera en äldre .spo till en .spv utan att förlora data? Tack så mycket för all information om denna typ av fil. Jag kommer att försöka utforska fler av dess funktioner nu när jag vet vad den kan göra.