Hemsida : Filtillägg : .sys Fil

.sys Fil

Filtyp 1Windows System File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Text and Binary

Vad är SYS file?

En SYS-fil är en systemfil som används av Microsoft DOS och Windows operativsystem. Den innehåller systeminställningar och variabler, liksom funktioner som används för att köra operativsystemet. SYS-filer brukar användas för att lagra drivrutiner och andra centrala Windows-funktioner.

Mer information

Några exempel på SYS-filer inkluderar följande:

Program som öppnas SYS filer
Windows
Microsoft Windows
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Filtyp 2Motorola Driver File

Utvecklare Motorola
Kategori Systemfiler
Format N/A

.SYS alternativnummer 2

Enhetsdrivrutin som används av Motorola-mobiltelefoner; låter telefonen kommunicera med datorn och överföra filer till och från enheten; vanligtvis installerad med cd-skivan för installation av programvara som ingår i mobiltelefonen.

Mer information

Exempel Motorola drivrutinsfiler inkluderar "m56pci.sys" -kontrollenhet och "p2k.sys" -filen, vilket gör att P2Kman-programmet kan ladda upp och ladda ner filer från Motorola Vxxx-mobiltelefoner.

Program som öppnas SYS filer
Windows
Opera
Used by the operating system
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Om SYS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sys-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Motorola Driver File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag sökte efter det ämne som jag tilldelats, nämligen .SYS-filtillägget. Var inte riktigt bekant med det. Den här webbplatsen har en detaljerad förklaring om vad filformatet .SYS är och hur det fungerar. Den ger också information om hur man manuellt uppdaterar en enhetsdrivrutin med Enhetshanteraren. Och det är upplyst! Jag fick också reda på att om jag ändrar eller raderar en SYS-fil kan det skada mitt system, så jag måste verkligen vara försiktig med det eftersom de är avsedda att refereras av operativsystemet Windows. Definitivt en av de bättre referenskällorna för forskning om filändelser. Tack!