Hemsida : Filtillägg : .ts Fil

.ts Fil

Filtyp 1Video Transport Stream File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Vad är TS file?

Videostreamformat som används för att lagra video på en DVD; komprimerar videodata med standard MEPG-2 ( .MPEG ) videokomprimering.

Mer information

TS-filer sparas ofta som flera filer på en DVD, dvs "moviename1.ts", "moviename2.ts", "moviename3.ts" etc. De kan spelas upp av olika DVD-spelare och videoredigeringsverktyg.

Program som öppnas TS filer
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
Xilisoft Video Converter Ultimate
Audials One
Pinnacle Studio
Squared 5 MPEG Streamclip
DRD Systems VideoReDo
MAGIX Video Pro X
Wondershare Filmora
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
SMPlayer
Android
Videolabs VLC for Android
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Roxio Popcorn
Xilisoft Video Converter Ultimate
Apple DVD Player
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
olimsoft OPlayer

Filtyp 2TypeScript File

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.TS alternativnummer 2

En TS-fil är en textfil som innehåller TypeScript-kod, ett program för öppen källkod som utvecklats av Microsoft. TypeScript är en superset av ECMAScript 2015, som är en superset av JavaScript. Den används för att utveckla medelstora till storskaliga JavaScript-applikationer för server-sida eller klientsidan. TS-filer liknar JavaScript .JS files.

Mer information

TypeScript publicerades sen 2012 och utvecklades för att underlätta utvecklingen av komponenter i komplex JavaScript-kod. Det är en statiskt skrivet superset av JavaScript som kompilerar till vanlig JavaScript, som kan köras på webbläsare, i Node.js eller i någon JavaScript-motor som stöder ECMAScript 3 eller senare. Språkförlängningen levereras med alla funktioner i JavaScript samtidigt som du lägger till funktioner som statisk typkontroll, gränssnitt, typradering, uppräknad typ och namnområden.

Program som öppnas TS filer

Filtyp 3Qt Translation Source File

Utvecklare Digia
Kategori Data filer
Format XML

.TS alternativnummer 3

Språkversionsfil skapad av lupdate-verktyget, som ingår i Digias Qt SDK; innehåller fraser och översättningar till ett annat språk används för att lagra översättningar som är specifika för en viss applikation.

Mer information

TS-filer kan konverteras till .QPH filer med hjälp av verktyget lconvert, som ingår i Qt SDK. Till skillnad från TS-filer kan QPH användas för flera applikationer. Både TS och QPH-filer lagras i ett XML-format.

OBS: Qt SDK har tidigare utvecklats av Nokia innan Digia köpte programvaran.

Program som öppnas TS filer
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Om TS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ts-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Qt Translation Source File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Jag har ägnat mycket tid åt att försöka hitta en webbplats som hjälper mig att hitta konstiga filer. Jag är glad att jag hittade den här. Idag var ditt inlägg om .ts-filtillägget allt för mig. Det finns en hel värld bakom DVD-industrin. Den förvånar mig fortfarande även om folk inte längre använder dem. Det jag fann mest intressant med TS-filer är hur de komprimerar videodata. Det som fick mig att läsa mer om det var att det är MEPG-2 videokomprimering. Efter att ha läst att de hjälper till att lagra sändningsvideo ska jag försöka göra några tester själv. Det är inte så att jag inte litar på informationen, men det är alltid bättre att lära sig av erfarenhet också. Om man byter namn på en TS-fil med .mpeg-tillägget, förlorar man då vissa funktioner? Tack.