Hemsida : Filtillägg : .tyset Fil

.tyset Fil

Filtyp Typinator Set File

Utvecklare Ergonis Software
Kategori Data filer
Format Text

.TYSET alternativnummer

Fil som innehåller typförkortningar som hänvisas till av Typinator, ett typsnitt genvägsprogram; hittade under "Fördefinierade uppsättningar" i Typator; förkortningar kan läggas till de här inställda filerna av användaren.

Mer information

Typinator gör det möjligt för datoranvändaren att skriva genvägar istället för att skriva hela meningen. Det är särskilt användbart för användare som måste upprepade gånger skriva samma fraser, meningar och URL-adresser. Användare kan lägga till dessa uppsatta filer genom att skapa förkortningar, till exempel kan "kärlek" läggas till för meningen "Jag älskar dig". Det används också som ett autokorrigeringsverktyg för felstavningar, till exempel "poeple" blir "folk".

OBS! Dessa filer kan skapas genom att välja Åtgärd → Exportera ... i menyn Typatorfönster och välj sedan "Typator Set (.tyset)" i rullgardinsmenyn Exportera som:

Allmänning TYSET filnamn

AutoCorrection (US English) - Den första uppsättningen som anges under "Fördefinierade uppsättningar".

Superscripts - Ange lista som används för att skriva superscripts som 8.

Program som öppnas TYSET filer

Om TYSET filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tyset-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Typinator Set File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.