Hemsida : Filtillägg : .prc Fil

.prc Fil

Filtyp 1Product Representation Compact File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Vad är PRC file?

Fil skapad i kompositionen för produktrepresentation (PRC), som används för att representera 3D-modeller och -aggregat. innehåller produktstruktur, geometri och produkttillverkningsinformation (PMI); lagrar data i ett mycket komprimerat format.

Mer information

PRC-filer optimeras för lagring, laddning och visning av 3D-data. De stöder också PDF-baserade dokumentationsflöden eftersom de kan inbäddas i .PDF files.

Program som öppnas PRC filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtyp 2Mobipocket eBook File

Utvecklare Mobipocket
Kategori eBook-filer
Format Binary

.PRC alternativnummer 2

Digital eBook sparad i Mobipocket "Mobi" format; kan sparas som en skyddad eller oskyddad fil; skyddade PRC-filer inkluderar DRM-upphovsrättsskydd som begränsar de enheter som filen kan öppnas på.

Mer information

PRC-filer kan ses på en dator med Mobipocket Reader Desktop eller överföras till en smartphone eller PDA. Oskyddade PRC-filer kan också ses på den bärbara bärbara läsaren Amazon Kindle.

Program som öppnas PRC filer
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Geometer Plus FBReader
BookDesigner
Cool Reader
Linux
Calibre
MBP reader
Geometer Plus FBReader
Cool Reader
Android
Cool Reader
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
Geometer Plus FBReader
Cool Reader

Filtyp 3Palm Resource Code File

Utvecklare Palm
Kategori Executable Files
Format N/A

.PRC alternativnummer 3

Installer paket för Palm OS-applikation; kan också användas för Palm OS-program eller systemuppdateringar; kan installeras på en Palm Pilot från en Mac eller Windows-dator med hjälp av HotSync Manager inom Palm Desktop-programmet.

Mer information

OBS! Tillägget ".prc" används ibland också för Palm OS-textdokument.

Program som öppnas PRC filer
Windows
Palm Desktop

Filtyp 4Corel Presentation

Utvecklare Corel
Kategori Data filer
Format Binary

.PRC alternativnummer 4

Multimedia bildspel skapad med Corel Presentations (del av Corel WordPerfect Office); mycket mer vanligt sett med .SHW förlängningen (för presentationer 3.0 och versioner 7 till och med X5).

Program som öppnas PRC filer
Windows
Corel Presentations

Om PRC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil prc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Corel Presentation, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Tack för den forskning som gjorts om .prc-filtillägget. Det är första gången jag läser att ett format har många associationer. Betyder inte detta att program kan krascha när de försöker öppna dem men inte kan läsa innehållet? Den association som jag arbetade med var den sista, relaterad till Super Smash Bros. Ultimate. Även om spelet och konsolen är nya, blev jag förvånad över att läsa att dessa existerar. Att ha ett enda format som ansvarar för att definiera hur karaktärer går, springer och hoppar är ett djärvt drag. Strukturen i vissa videospel är otrolig att forska om. Jag är en Nintendo-fanboy och detta var en fantastisk läsning. Tack för alla avsnitt som hjälpte mig att få en bredare uppfattning. Fortsätt med det goda arbetet!